ANIOS Cardiologie

Het sociale, betrokken team dat de vakgroep cardiologie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vormt heeft per 1 april 2023, 1 mei 2023 en 1 juni 2023 plaats voor een anios. Kom jij jezelf hier verder ontwikkelen?
 

Wat ga je doen?
Als ANIOS cardiologie verleen je alle aspecten van de zorg voor de klinische patiënten en de patiënten die zich voor de cardiologie op de Eerste Hart Hulp/Spoedeisende Hulp presenteren. Dit doe jij samen met een enthousiaste groep arts-assistenten (wel/niet in opleiding). Binnen de vakgroep heerst een teamgevoel en gemoedelijke sfeer. De cardiologen zijn toegankelijk en hebben oog voor wat jij nodig hebt aan begeleiding. Als ANIOS krijg je de ruimte om zowel het onderwijs binnen de vakgroep als het discipline overstijgend onderwijs te volgen.

De werkomgeving
De vakgroep cardiologie heeft een (gedeeltelijke) opleidingserkenning voor cardiologie (‘B-opleiding’) in affiliatie met UMC Utrecht en Radboudumc en biedt stages voor AIOS interne geneeskunde en SEH-artsen in opleiding. Er wordt veel aandacht geschonken aan het onderhouden van een plezierige leer- en werkomgeving door onder andere structurele onderwijsmomenten. Deze werkplek biedt een uitstekende voorbereiding op de vervolgopleiding Cardiologie, maar is ook een leerzame werkervaring voor artsen die zich willen verdiepen voordat ze bijvoorbeeld spoedeisende hulparts, ziekenhuisarts of een andere medisch specialist willen worden, waarin kennis van cardiologie van belang is.

Jouw profiel
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega met goede contactuele eigenschappen, die beschikt over een afgeronde opleiding tot basisarts. Je hebt  interesse in het cardiologische vakgebied, bent bereid te participeren in onderwijs en te investeren in jezelf. Ook werk je goed samen met andere disciplines, om zo de beste zorg aan onze patiënten te leveren.

Wij bieden
Een afwisselende en leerzame ANIOS functie in een opleidingsziekenhuis waar structureel aandacht is voor intervisie, ontwikkeling en opleiding. De duur van de aanstelling is tijdelijk. Inschaling vindt plaats in functiegroep 65 conform cao ziekenhuizen tussen de €3850,- en de €5.801,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ziekenhuizen, waaronder een eindejaarsuitkering en goede opleidingsmogelijkheden.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is één van de grootste opleidingsziekenhuizen van Nederland. Jaarlijks leiden wij 200 verpleegkundigen, 155 assistenten in opleiding voor specialist en 500 coassistenten op. Wij verzorgen in totaal 21 medische vervolgopleidingen in samenwerking met de Radboud Universiteit in Nijmegen en de Universiteit Utrecht.

“Jij verdient de zorg die bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet”. Dit streven we als Jeroen Bosch Ziekenhuis na. Ons gewaagd doel: In 2025 geven de mensen uit Den Bosch en omstreken hun gezondheidswelzijn het hoogste cijfer in Nederland. Om ons gewaagd doel te bereiken, werken we intensief samen met (zorg)collega’s uit andere organisaties en gebruiken we steeds meer moderne informatie- en zorgtechnologie. We gaan uit van gezondheid in plaats van ziekte en kijken vooral naar wat mensen wél kunnen. Uiteraard blijven wij daarbij nog steeds de beste zorg bieden.

Interesse gewekt?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer dr. W.R.P. Agema of  mevrouw dr. M.A. Sluman, cardiologen, telefoonnummer (073) 553 6040 of via e-mail: w.agema@jbz.nl of m.sluman@jbz.nl. Je kunt je CV en motivatiebrief versturen via het online sollicitatieformulier. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we samen of er een wederzijdse klik is.

Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Titel: ANIOS Cardiologie
Nummer: 2684
Deadline:
Locatie: Henri Dunantstraat 1, 5224 GZ, 's-Hertogenbosch
Afdeling:
RVE Cardiologie
Categorie: (Para)medisch
Opleidingsniveau: Wo / MSc
Dienstverband: Bepaalde tijd