Allround algemeen cardioloog Chef de Clinique

De Bossche Specialisten Coöperatie u.a. (hierna BSC) is voor de vakgroep cardiologie, per direct op zoek naar een Chef de Clinique
Allround algemeen cardioloog 0,8 – 1,0 FTE (m/v)  

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) te ’s-Hertogenbosch is een Topklinisch Ziekenhuis met ruim 240 medisch specialisten, verdeeld over 29 specialismen en 760 bedden. Het verzorgt de medisch-specialistische zorg in de regio Noordoost-Brabant, ’s-Hertogenbosch en de Bommelerwaard. Het JBZ is een opleidingsziekenhuis voor artsen, medisch specialisten, verpleegkundigen en andere zorgverleners. De Bossche Specialisten Coöperatie (BSC) is het samenwerkingsverband van alle specialisten in het JBZ. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis streeft naar de beste zorg voor de patiënt en stelt daarbij vier kernwaarden centraal: veilig, gastvrij, open en vernieuwend. Hierbij is de samenwerking met huisartsen en andere zorgpartners in de regio van groot belang.

Ons ziekenhuis beschikt over een goed geoutilleerde RVE Cardiologie met een modern ingericht PCI-centrum. De vakgroep Cardiologie heeft een opleidingserkenning in affiliatie met UMC Utrecht en het Radboud UMC.

De vakgroep
De vakgroep bestaat uit 14 cardiologen; Tevens werken er in onze vakgroep over 12 arts-assistenten en 6 verpleegkundig specialisten. Op het gebied van cardiologische zorg zijn er uitstekende samenwerkingsverbanden met UMC Utrecht, Catharina Ziekenhuis Eindhoven en Radboud UMC, evenals met Bernhoven Ziekenhuis Uden op het gebied van ICD-controles en PCI’s. Ons ziekenhuis beschikt over een moderne level 3 Intensive Care. Voor het doen van wetenschappelijk onderzoek beschikt de vakgroep over een ‘researchteam’.

Zaken waar wij trots op zijn:

  • Interventiecardiologie
  • Acute cardiologie met een goed geoutilleerde EHH en CCU
  • Pacemaker implantaties (inclusief biventriculaire pacing en conduction system pacing). 
  • Hartfalenpoli incl. Telemonitoring
  • Imaging (incl. PET, CT en MRI)
  • Actieve vakgroep op gebied van organisatie en strategie

Wij zoeken
U bent een enthousiaste en ondernemende allround cardioloog. Uiteraard kunt u uitstekend functioneren in teamverband en bent u patiëntgericht en communicatief vaardig. U draagt op collegiale wijze bij aan het succes van de vakgroep en de RVE Cardiologie.

Wij verwachten dat u zich specifiek inzet voor de algemene cardiologische zorg. U bent tevens bereid om actief een bijdrage te leveren aan de opleiding van arts-assistenten, coassistenten, laboranten en verpleegkundigen.

Wie wij zijn
De BSC is het samenwerkingsverband van alle medisch specialisten die werken in het JBZ en staat voor samenwerken, met oog voor elkaar en elkaars talenten, bevlogen en energiek. Binnen onze coöperatie zeten wij ons gezamenlijk in voor voortreffelijke zorg met aandacht voor duurzame inzetbaarheid, mogelijkheden voor ondernemerschap en ruimte voor innovatie. Wij zijn een betrouwbare partner, voor u als medisch specialist maar ook voor onze patiënten en onze samenwerkingspartners. Zo kunnen wij samen met onze collega’s, onze partners het gezondheidswelzijn van de bewoners in de regio Den Bosch verhogen vanuit deze kerngedachte

Wij bieden
Na een selectieprocedure van de vakgroep en de vacaturecommissie BSC bieden wij u een positie als Chef de Clinique (op basis van AMS) binnen een goed georganiseerde RVE Cardiologie in een topklinisch opleidingsziekenhuis. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van één jaar. De datum van in dienst treden is zo spoedig mogelijk.

Interesse?
Uw schriftelijke reactie kunt u binnen 2 weken na het verschijnen van deze advertentie richten aan mevr. dr. S.A.G. Kemink, voorzitter van de Bossche Specialisten Coöperatie. Uw brief met Curriculum Vitae kunt u versturen via het online sollicitatieformulier: www.jbz.nl/vacatures. Een assessment kan deel uitmaken van de sol­licitatieprocedure. Sollicitatiegesprek zal plaatsvinden op 29 maart 2023 aan het einde van dag.

Informatie
Voor meer informatie over de vakgroep/RVE Cardiologie kunt u contact opnemen met drs. R.M.M. (Ronald) Gevers, voorzitter vakgroep (via tel. 073-553 5342) of  drs. R. (Robert) Joustra, medisch manager (073-553 6650). 

Voor informatie over de Bossche Specialisten Coöpe­ratie kunt u contact opnemen met mevr. dr. S.A.G. Kemink via telefoonnummer (073) 553 8471.
Algemene informatie over het Jeroen Bosch Ziekenhuis staat vermeld op de website www.jbz.nl

Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Titel: Allround algemeen cardioloog Chef de Clinique
Nummer: 2707
Deadline:
Locatie: Henri Dunantstraat 1, 5224 GZ, 's-Hertogenbosch
Afdeling:
Bossche Specialisten Coöperatie
Categorie: Verplegend & Verzorgend
Dienstverband: Bepaalde tijd
Uren per week: 36 uur, 45 uur